ua en ru

СБУ проводитиме антитерористичні навчання у Запоріжжі до 26 квітня

СБУ проводитиме антитерористичні навчання у Запоріжжі до 26 квітня Фото: ілюстративне фото (flickr.com-securityserviceofukraine)

Тренування відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних

Служба безпеки України (СБУ) проводитиме антитерористичні навчання у Запоріжжі у період з 24 по 26 квітня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Запорізької області у Facebook.

"У Запоріжжі відбуваються антитерористичні навчання з 24-го по 26-те квітня. Тренування відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, організовує навчання Координаційна група Антитерористичного центру при управлінні СБУ в Запорізькій області за участю Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що в рамках антитерористичних навчань правоохоронці мають право перевіряти у громадян документи, оглядати речі.

Крім того, патрульні попереджають про можливе обмеження або заборону руху транспорту і пішоходів на вулицях та дорогах міста.

У Запоріжжі відбуваються антитерористичні навчання з 24-го по 26-те квітня Тренування відбуваються в умовах,...

Опубліковано Патрульна поліція Запорізької області 24 квітня 2018 р.

Нагадаємо, 20 квітня Служба безпеки України провела на базі стратегічно важливого об'єкта Одеської області масштабні антитерористичні навчання.