ua en ru

САП відправила до суду справу заступника прокурора Кіровоградської області

САП відправила до суду справу заступника прокурора Кіровоградської області Фото: САП відправила справу до суду

Санкція статті за висунутим обвинуваченням передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відправила до суду кримінальне провадження щодо заступника прокурора Кіровоградської області, якого підозрюють у наданні 1 тис. доларів хабара. Про це повідомляє прес-служба САП у Facebook.

"За результатами досудового розслідування кримінального провадження за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди в розмірі 1 тис. доларів США заступником прокурора Кіровоградської області в інтересах третьої особи військовому прокурору Кіровоградського гарнізону за неподання апеляційної скарги на рішення суду Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою 30.05.2017 обвинувальний акт скеровано до Ленінського районного суду міста Кіровограда для розгляду по суті", - відзначають в повідомленні.

Санкція статті за висунутим обвинуваченням передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Також повідомляється, що з метою забезпечення об’єктивності судового розгляду, з урахуванням займаної посади обвинуваченого, одночасно з направленням обвинувального акту до суду Кіровограда, САП скерувала клопотання до Вищого спеціалізованого суду України про направлення кримінального провадження для розгляду до іншого суду іншої області.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо заступника прокурора Кіровоградської області скеровано до суду За ре...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 30 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що САП розслідує 39 справ про незаконне збагачення чиновників вищої категорії. За неподання декларації, або подання недостовірної інформації розслідують 33 справи.