ua en ru

Спецслужби РФ намагалися від імені Порошенко організувати телефонну розмову з Дудою

Спецслужби РФ намагалися від імені Порошенко організувати телефонну розмову з Дудою Фото: Анджей Дуда

Російські "пранкери" дзвонили Анджею Дуді

Прес-секретар президента України Петра Порошенка Святослав Цеголко заявив про ще один російський слід в обстрілі косульства Польщі в Луцьку. Про це Цеголко написав на своейц сторінці в Facebook.

"Ще одна ознака російського сліду в нападі на Генеральне консульство Польщі в Луцьку. Російські спецслужби спробували від імені України організувати ввечері телефонну розмову з Анджеєм Дудою. Так звані "пранкери" не знали, що розмова вже відбулася, а канцелярія Президента Польщі знаходиться в постійній координації з Адміністрацією Президента України", - написав Цеголко.

Ще одна ознака російського сліду в нападі на Генеральне консульство Польщі в Луцьку. Російські спецслужби спробували від...

Опубліковано Святославом Цеголком 29 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Службі безпеки України заявили про російський слід в обстрілі консульства Польщі в Луцьку.

"Останнім часом почастішали випадки вандалізму і знищення культурно-історичних пам'яток польського народу на території України. В цих проявах простежується почерк Російської Федерації, дії якої спрямовані на розхитування і дестабілізацію взаємовідношення між Україною та Польщею", - сказав начальник управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк.