ua en ru

Роналду вручили приз кращого гравця чемпіонату Італії

Роналду вручили приз кращого гравця чемпіонату Італії Фото: Кріштіану Роналду (juventus.com)

З цієї причини португалець проігнорував церемонію нагородження Золотий м'яч-2019

Португальський нападник туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду був визнаний кращим гравцем чемпіонату Італії в сезоні 2018/19. Гравця нагородили на церемонії вручення призів Gran Galà del Calcio-2019 в Мілані.

Також 34-річний португалець потрапив в символічну збірну. Приз найкращій команді сезону дістався "Аталанти", за яку виступає гравець збірної України. Її наставник Джан П'єро Гасперіні визнаний кращим тренером.

Відзначимо, що Роналду проігнорував церемонію нагородження Золотий м'яч-2019, яка пройшла в Парижі 2 грудня. Переможцем в номінації став капітан каталонської "Барселони" Ліонель Мессі. За кількістю нагород аргентинець вийшов на перше місце, обійшовши форварда "Юве", у якого їх п'ять. Раніше Роналду заявляв про намір випередити Мессі за кількістю Золотих м'ячів.

Нагадаємо, Роналду був визнаний кращим футболістом Португалії. Цей титул 34-річний футболіст завоював в 10 разів в кар'єрі починаючи з 2007 року, а з 2016 - четвертий раз поспіль. Тільки в 2010 і 2014 роках Роналду поступився званням.