ua en ru

РФ провела в окупованому Криму військові навчання зі знищення крилатих ракет

РФ провела в окупованому Криму військові навчання зі знищення крилатих ракет Фото: РФ провела в окупованому Криму військові навчання зі знищення крилатих ракет (oruzhie.info)

Сьогодні, 22 листопада в окупованому Криму військові РФ провели навчання із залученням ракетних комплексів "Тріумф" та "Панцир". Під час яких вони "відпрацювали пошук та знищення повітряних цілей".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міноборони РФ.

"Бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів С-400 "Тріумф" та зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир" зі складу з'єднання ВПС та ППО Південного військового округу провели планове навчання з пошуку, супроводу та знищення крилатих ракет умовного супротивника", - йдеться в повідомленні.

Вказано, що російські військові змоделювали цілі "умовного противника" з різними параметрами швидкості польоту та висоти, аби "ускладнити бойові розрахунки виконання навчально-бойової мети".

"Ураження комбінованим ракетно-гарматним озброєнням розрахунки ЗРК "Тріумф" та ЗРПК "Панцир" виконали поставлені завдання", - додають у повідомленні.