ua en ru

РБ "Лейпциг" – "Шахтар": де дивитися матч Ліги чемпіонів

РБ "Лейпциг" – "Шахтар": де дивитися матч Ліги чемпіонів Фото: "Шахтар" візьме старт у єврокубках 2022/23 в Німеччині (facebook.com/fcshakhtar)

Трансляція стартового туру групового етапу Ліги чемпіонів 2022/23 між німецьким РБ "Лейпциг" і донецьким "Шахтарем" буде доступна на території України.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч РБ "Лейпциг" – "Шахтар" відбудеться на "Ред Булл Арені" 6 вересня. Початок поєдинку о 22:00. У паралельному матчі групи F "Селтік" прийме мадридський "Реал" у Глазго.

У цифровому мовленні Т2 матчі "гірників" у Лізі чемпіонів не транслюватимуть. Починаючи з плей-офф кваліфікації, усі поєдинки головного єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Передматчева студія там розпочнеться о 21:00. Коментуватимуть матч Віталій Кравченко та Сергій Лук'яненко.

У день поєдинку "гірники" презентували два комплекти нової форми на сезон 2022/23. Основний варіант екіпірування – помаранчева футболка з двома чорними вертикальними смугами та смужками тих же барв на комірці.