ua en ru

РБ "Лейпциг" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги чемпіонів

РБ "Лейпциг" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги чемпіонів Фото: Шляхи "Шахтаря" вперше перетнуться з РБ "Лейпциг" (facebook.com/fcshakhtar)

У стартовому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2022/23 донецький "Шахтар" гостюватиме в німецького РБ "Лейпциг".

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч РБ "Лейпциг" – "Шахтар" відбудеться на "Ред Булл Арені" 6 вересня. Початок поєдинку о 22:00. У паралельному матчі групи F "Селтік" прийме мадридський "Реал" у Глазго.

Для австрійської контори Bwin "червоні бики" стали безумовним фаворитом протистояння. На перемогу саксонців можна поставити зі скромним коефіцієнтом 1,24. Тим часом імовірність успіху "Шахтаря" оцінили шаленим кефом 11,00. Нічия є набагато вірогіднішою з балом 6,50.

Оптимісти можуть закластися на позитивний підсумок "гірників" із нульовою нічиєю на виїзді з коефіцієнтом 20,00. Натомість перспективною непатріотичною ставкою виглядають 2 і більше голів від Тімо Вернера з кефом 5,00.

Натомість британці з William Hill у команду Ігора Йовічевіча мають ще менше віри. Коефіцієнт на перемогу донецького клубу тут склав 12,00. Кеф на звитягу "червоних биків" майже ідентичний – 1,22. На нічию приймають ставки з балом 6,50.

Любителі гострих відчуттів розглянуть сценарій, за яким "Шахтар" пропустить першим і переможе в підсумку з неймовірним кефом 29,00. Непоганий коефіцієнт і на голи обох команд у кожному з таймів – 10,00.

У день поєдинку "гірники" презентували два комплекти нової форми на сезон 2022/23. Основний варіант екіпірування – помаранчева футболка з двома чорними вертикальними смугами та смужками тих же барв на комірці.