ua en ru

У рамках розслідування справ Майдану до суду скеровано обвинувальні акти щодо 220 осіб, - Луценко

У рамках розслідування справ Майдану до суду скеровано обвинувальні акти щодо 220 осіб, - Луценко Фото: Юрій Луценко повідомив подробиці розслідування справ Майдану

Луценко зазначив, що розслідування справ Майдану - найважливіша частина роботи ГПУ

У рамках розслідування справ Майдану до суду скеровано обвинувальні акти щодо 220 осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Розслідування справ Майдану - найважливіша частина роботи ГПУ. Обвинувальні акти щодо 220 осіб скеровано до суду", - написав він.

Як зазначив Луценко, притягнення до відповідальності обвинувачених у рамках розслідування справ Майдану розпочнеться після уточнення закону про особливості заочного засудження.

"Притягнення до відповідальності високопоставлених організаторів, які переховуються в РФ, розпочнемо відразу після уточнення закону про особливості заочного засудження, який знаходиться в парламенті", - додав він.

Розслідування справ Майдану - найважливіша частина роботи ГПУ. Обвинувальні акти щодо 220 осіб скеровано до суду. Прит...

Опубліковано Юрієм Луценком 19 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ пред'явить екс-президенту України Віктору Януковичу та екс-чиновникам нові підозри.