ua en ru

Рада може ухвалити закон про нацбезпеку 24 травня, - нардеп

Рада може ухвалити закон про нацбезпеку 24 травня, - нардеп Фото: Верховна рада (РБК-Україна)

Комітет з нацбезпеки затвердить відповідний законопроект 23 травня

Законопроект "Про національну безпеку" мають винести на голосування Верховної ради України у другому читанні та в цілому 24 травня 2018 року. Про це у коментарі РБК-Україна повідомив секретар комітету Ради з питань національної безпеки і оборони Іван Вінник.

За його словами, комітет направить законопроект про нацбезпеку в парламент 23 травня.

"Ми плануємо значну погоджувальну роботу здійснити на комітеті. У нас представлено багато фракцій парламенту. На цю середу на комітеті на цьому тижні я планую представити концепцію доопрацювання законопроекту "Про нацбезпеку" до другого читання. Адже постанова ВР фактично зобов’язує нас створити нову структуру проекту, ми її створили. Якщо цей скелет буде підтримано, на наступному засіданні комітету 23 травня, ми плануємо затвердити текст до другого читання з урахуванням правок, а у четвер винести в зал", - заявив Вінник, зазначивши, що законопроект можна розглянути у ВРУ за 3-4 години.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет Верховної ради з питань безпеки і оборони готовий презентувати законопроект про нацбезпеку до другого читання цієї середи.