ua en ru

У Раді тривають консультації з призначення Саакашвілі

У Раді тривають консультації з призначення Саакашвілі Фото: Верховна рада (Віталій Носач/РБК-Україна)

У порядку денному засідання на четвер поки немає кадрових питань

У Верховній раді ще тривають консультації з приводу призначення Михайла Саакашвілі до складу Кабінету міністрів. Про це РБК-Україна повідомила заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Раніше у СН не виключали, що призначення все-таки може відбутися 30 квітня.

"В порядку денному позачергового засідання на четвер немає кадрових питань... від депутатів. Але можуть бути питання, які ініціюватиме президент. Серед них можуть бути кадрові. По кандидатурі Михайла Саакашвілі консультації продовжуються", - повідомила Кравчук.

Нагадаємо, позачергове засідання Верховної ради відбудеться у четвер, 30 квітня. Депутат ВР від фракції "Слуга народу" Олександр Качура розповів, що початок засідання запланований на 13:00.

Як писало РБК-Україна раніше, глава фракції СН Давид Арахамія заявив, що призначення Михайла Саакашвілі в Кабінет міністрів відсутній у порядку денному позачергового засідання Верховної ради. При цьому парламентарій не виключив, що питання може бути додане до порядку з ініціативи Офісу президента.

Додамо також, джерело в керівництві фракції "Слуга народу" повідомило агентству, що парламент може призначити віце-прем'єром екс-президента Грузії і колишнього главу Одеської ОДА Саакашвілі 30 квітня.