ua en ru

Пункти пропуску на Донбасі за добу перетнули 40 тис. осіб

Пункти пропуску на Донбасі за добу перетнули 40 тис. осіб Фото: КПВВ на Донбасі (dpsu.gov.ua)

КПВВ на Донбасі перетнули 4,9 тис. автомобілів

Контрольні пункти пропуску на Донбасі за минулу добу, 30 серпня 2018 року, перетнули 40 тисяч осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

Як зазначають у відомстві, станом на 06.00 31 серпня всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил відкрилися згідно річного графіка і працюють у штатному режимі.

Сьогодні зранку в КПВВ на в'їзд і виїзд перебувала така кількість транспортних засобів:

"Майорско" - 30/45; "Маріїнка" - 0/40; "Новотроїцьке" - 0/0; "Гнутове" - 0/10.

За минулу добу через КПВВ було 40 тисяч осіб і 4,9 тисяч транспортних засобів:

"Майорське" - 10360 людина і 1270 транспортних засобів;

"Маріїнка" - 13035 людина і 2340 транспортних засобів;

"Гнутове" - 6070 осіб та 1370 транспортних засобів;

"Станиця Луганська" - 10550 осіб.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що 29 серпня КПВВ "Новотроїцьке" тимчасово закрили через пожежу, що спричинила детонацію мін.

За рішенням командувача Об'єднаних сил в КПВВ "Новотроїцьке" був введений режим "червоний" і пропускні операції тимчасово припинили.

Сьогодні вранці, о 06:00 КПВВ "Новотроїцьке" на Донбасі відновило роботу.

Відповідне рішення прийняв командувач ООС генерал-лейтенант Сергій Наєв у зв'язку з поліпшенням ситуації безпеки в районі КПВВ "Новотроїцьке".

"Зараз вогонь на полях поблизу КрП "Березове 1" і КрП "Березове 2" спільними діями ДСНС, пожежних розрахунків підрозділів ЗС України та прикордонників зі складу об'єднаних сил загасили повністю. Пріоритетом для командування об'єднаних сил є безпека громадян України, тому тепер, поборовши вогняну загрозу повністю, КПВВ "Новотроїцьке" відновлює контрольно-пропускні заходи", - повідомили в ООС.