ua en ru

Публікація Парубія у Facebook про позов проти нього є "верхом цинізму", - "Український вибір"

Публікація секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Парубія у Facebook, що містить інформацію про позов, поданий Медведчуком проти нього, є "верхом цинізму".

Публікація секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Парубія у Facebook, що містить інформацію про позові, поданому Медведчуком проти нього, є "верхом цинізму". Про це повідомляється на сайті "Українського вибору".

В "Українському виборі" відзначили, що Парубій замовчує про те, що першим відповідачем по справі є РНБО, а необхідні 2 гривні включають в себе гривню, яку виплатить відомство.

"І в тому і в іншому випадку такі виплати є символічним покаранням за безвідповідальну риторику, не має нічого спільного з демократичними європейськими стандартами політичної діяльності і повагою до закону", - повідомляє прес-служба громадської організації.

Також заявлено, що, незважаючи на остаточне ухвалення рішення судом, запис Парубія у Facebook вже зараз демонструє вершину цинізму, дозволяемого політиком самому собі.

Як йдеться у повідомленні, секретар РНБО замовчує про те, що з-за його дій, що представляється їм державний орган став відповідачем у суді, що б'є по репутації відомства.

Крім цього, згідно з повідомленням прес-служби "Українського вибору", Парубій прямо заявив, що починає збирати матеріали для організації політичного переслідування "Українського вибору". Тим самим він визнає той факт, що до цього така робота не велася, і до звернення в суд він не вважав "Український вибір" "антиукраїнською організацією. В організації вважають, що це не можна кваліфікувати інакше як організацію політичного переслідування з використанням службового становища людиною, чинним виходячи з мотивів особистої неприязні і помсти.

"Заява Парубія про те, що він починає збирати матеріали, по суті, є визнанням в тому, що всі попередні звинувачення ґрунтуються на буйній фантазії секретаря РНБО, а не на фактах і документах", - йдеться у повідомленні..

"Ми впевнені, що міжнародне співтовариство дасть належну оцінку як використанню державних органів для політичного переслідування неугодних політиків, так і езопової позиції секретаря РНБО, готового використовувати репресивний апарат держави для задоволення ницих потреб", - підсумували в "Українському виборі".