ua en ru

Протестувальники блокували дорогу до пункту пропуску в Раві-Руській

Протестувальники блокували дорогу до пункту пропуску в Раві-Руській Фото: блокування дороги у Раві-Руській (facebook.com/igor.zinkevych)

Станом на 23:30 мітингувальники розійшлися, рух відновлено

На прикордонному пункті пропуску у Раві-Руській (Львівська область) ввечері у вівторок, 30 січня, кілька десятків людей перекрили дорогу. Про це повідомила прес-служба Державної фіскальної служби у Львівській області.

"Сьогодні, близько 18:30 група осіб (близько 80) розпочала блокування дороги до пункту пропуску "Рава-Руська", - йдеться у повідомленні.

У ДФС зазначили, що претензій до роботи митниці від мітингувальників не надходило.

"Під час спілкування блокувальників з одним із керівників митного поста ні усних, ні письмових звернень не надходило", - зазначили у прес-службі.

Водночас, згідно з інформацією видання "Слово і Діло", люди протестували через нові митні правила, які зменшили поріг для товарів, що ввозяться з-за кордону, за які треба платити мито, а один із організаторів попередніх акцій протесту Віктор Пехник заявив, що люди нібито висловлюють протест проти втручання в роботу митниці працівників Служби безпеки України.

Згодом депутат Львіської міської ради Ігор Зінкевич, повідомив у Facebook, що о 23:30 мітингувальники почали розходитися і рух на дорозі до ПП "Рава-Руська" відновлено.

30.01.2018 ПП Рава-Руська станом на 20:50, рух повністю перекритий ! 30.01.2018 о 23:30 рух відновлено на ПП Рава - Руська, люди розходяться

Опубліковано Igor Zinkevych 30 січня 2018 р.

Нагадаємо, у Львові 28 січня 2018 року на акції протесту проти використання тварин у цирку сталася сутичка між мітингувальниками і правоохоронцями.