ua en ru

Суд стягнув з підрядної організації 230 тис. гривень в бюджет

Суд стягнув з підрядної організації 230 тис. гривень в бюджет Фото: Господарський суд Донецької області (facebook)

Суд Донецької області ухвалив повернути до бюджету невикористані гроші

Господарський суд Донецької області задовольнив позов Слов'янської місцевої прокуратури, поданий в інтересах держави в особі Донецької обласної державної адміністрації, про стягнення з підрядної організації бюджетних коштів, не витрачених при реконструкції водопровідних мереж. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Зокрема, повідомляється, що прокуратурою було встановлено, що в жовтні 2015 року комунальним підприємством та приватної підрядною організацією укладено договір з реконструкції водопровідних мереж р. в Слов'янську на загальну суму понад 1 млн гривень.

В якості передоплати замовником перераховано підряднику 30% від вказаної вартості робіт, з яких документально підтвердженими реальним виконанням роботи виявлено на 83 тис гривень. Невикористані грошові кошти підписки на суму понад 230 тис гривень у визначений законом строк в бюджет не повернуті.

Завдяки зусиллям прокуратури, за рішенням суду, яке вступило в законну силу, стягнуто з приватного підприємства заборгованості державні кошти.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, прокуратура Донецької області направила до суду обвинувальний акт щодо "голови адміністрації" окупованій Горлівки за фактом участі в діяльності терористичної організації "Донецька народна республіка" ("ДНР").