ua en ru

Що відбувається в Миколаєві зараз. Ситуація в місті 9 березня: онлайн

Що відбувається в Миколаєві зараз. Ситуація в місті 9 березня: онлайн Що відбувається у Миколаєві зараз (фото: facebook.com/SenkevichNikolaev)

На 14-й день війни Росії проти України у Миколаєві розвели мости на невизначений термін. У місті і на його околицях точаться бої з диверсантами. Наші військові і тероборона не збираються здавати позиції.

Детальніше про те, що відбувається в Миколаєві прямо зараз, уся оперативна інформація і важливі новини для мешканців міста - у текстовому онлайні РБК-Україна.

Всі подробиці вторгнення Росії в Україну, ситуація в містах, інформація про те, що відбувається в різних регіонах та реакція світу, - в текстовому онлайні РБК-Україна за посиланням.

23:23 Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім – про ситуацію на вечір 9 березня:

Обстріл міста ведеться з північного та північно-східного напрямів, але агресори мають проблеми з постачанням.

22:16 За інформацією миколаївського видання Преступности.Нет, внаслідок російського обстрілу спалахнула трансформаторна підстанція. "Пожежа не загрожує життю людей прилеглих будинків. Але тепер вони сидітимуть без електрики", - пише видання.

19:46 Момент попадання снаряда до житлового будинку у Миколаєві потрапив на відео.

18:50 На виїзді з Нової Одеси до Миколаєва росіяни обстрілюють цивільних. Вже є поранені. Новоодеський міський голова Олександр Поляков закликає людей тимчасово не виїжджати з міста.

18:00 У центрі Миколаєва упав російський снаряд. На щастя, він не розірвався.

Що відбувається в Миколаєві зараз. Ситуація в місті 9 березня: онлайн

16:40 У Миколаєві зараз стільки іноземних журналістів, скільки не було за всю історію - The Guardian, Washington Post, The New York Times, CNN та інші. Віталій Кім бере з них обіцянку, що вони після перемоги України у війні популяризуватимуть місто як туристичний центр.

15:26 До Миколаєва приїхав Святослав Вакарчук.

14:44 "Миколаївводоканал" повідомляє, що внаслідок ранкових обстрілів міста було пошкоджено каналізації біля села Галицинове. Очисні споруди каналізації Миколаєва приймають стічні води та очищають у повному обсязі. Однак через пошкодження на очищення йде більше часу.

14:07 Мер Миколаєва Олександр Сенкевич опублікував список аптек, що працюють, і нагадав, що під час сигналу повітряної тривоги вони можуть закриватися.

13:22 У Генштабі опублікували свіже оперативне зведення станом на 12:00.

"Окремі підрозділи зі складу 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу були зупинені на північний схід від міста Миколаєва вздовж річки Інгул", - йдеться в повідомленні.

12:37 У "Миколаївводоканалі" повідомляють, що аварійно-ремонтні бригади забезпечені всім необхідним для проведення ремонтних робіт. А вода у місті відповідає санітарним нормам.

11:30 У Миколаєві під час боїв українські військові захопили велику кількість техніки російських окупантів. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко опублікував відео з колоною озброєння, забраного у ворога.

09:58 У Миколаєві ДСНС опубліковало фото та звіт щодо подолання наслідків ворожих обстрілів за минулу добу. Нині ситуація у місті контрольована. Ворог не застосовує активних дій.

07:00 "На Південному напрямку оперативні угруповання сил оборони здійснюють прикриття державного кордону України та морського узбережжя, охорону і оборону аеродромів та об’єктів критичної інфраструктури", - Генштаб ЗСУ.

05:33 Бійці обласної варти затримали у Миколаєві чоловіка дезертира, який втік з військової частини у Одесі. Його подальшу долю вирішуватимуть правоохоронці.

Що відбувається в Миколаєві зараз. Ситуація в місті 9 березня: онлайн

03:53 Учора по Миколаєву провезли трофейну техніку російських окупантів.

03:03 За вчорашній день піротехніки в Миколаєві відпрацювали 20 адрес та вилучили 20 боєприпасів.

01:53 У своєму оперативному зведенні станом на 24:00 Генеральний штаб України відмішає, що окупанти не припиняють спроб оточити та захопити Миколаїв.

01:07 Мер Миколаєва Олександр Сенкевич розповів про те, що навколо міста накопичуються війська окупанта. У мікрорайоні Кульбакіне та у Калинівці є проблеми з електрикою, ремонтні роботи розпочнуться завтра. У деяких районах міста електропостачання відновлено. Від обручки на початку Центрального проспекту завтра запустять тролейбус.

8 березня

23:11 "Завтра буде подія", – голова ОДА Віталій Кім.

21:06 На заклик голови ОДА Віталія Кіма, мешканці Миколаєва за кілька годин склали на перехрестях міста гори шин – щоб підпалити їх у разі прориву окупантів та завадити тим орієнтуватися на місцевості.

Важливо: поки в Миколаєві знаходиться тільки українська техніка і шини палити не потрібно, на це буде віддано окремий наказ за потреби.

20:11 Учасники проукраїнського мітингу в окупованому Херсоні скандують "Миколаїв, ми з тобою!"

19:33 Проводиться набір у Народну оборону Миколаэва. Усі, хто з тієї чи іншої причини не зміг вступити до лав ЗСУ, тероборони чи муніципальної варти, але все одно хочуть захищати своє рідне місто, можуть заповнити цю форму.

19:07 В Николаевской области украинские военные сбили очередной вертолет оккупантов.

16:30 На трасі Н-14 в Миколаєвській області росіяни розстріляли мікроавтобус, у якому їхали виховательки дитячого будинку. Терористів навіть не зупинила емблема Червоного хреста на авто. За попередіми даними, в результаті обстрілу загинули три виховательки, повідомила голова Миколаївської облради з гуманітарних питань Ганна Замазєєва.

15:57 У Миколаєві ДСНС працює над розмінуванням житлових секторів.

15:07 У Вознесенську місцеві жителі вигнали зі свого двору озброєних окупантів.

14:15 Згідно з зведенням Генштабу станом на 12:00, основні зусилля ворог концентрує на створення умов для захоплення Миколаєва, Києва, Харкова, Чернігова, Сум та Маріуполя.

12:35 Мер Миколаєва Олександр Сенкевич розповів, що місто отримує гуманітарну допомогу від інших українських міст та інших країн.

10:53 Російське командування поставило завдання будь-якою ціною взяти Миколаїв. Україні про ці наміри відомо, сказав голова Миколаївської ОДА Віталій Кім у національному телеефірі.

"У нас є інформація, що командування РФ поставило завдання взяти Миколаїв за будь-яку ціну. Але у нас є наше завдання за будь-яку ціну їх не пустити. У нас є розуміння, де він (окупант, - ред.) ходить, що він робить. У нас з бойовим духом все добре, ми їм наваляємо так, що підемо до Херсону і виб'ємо з Херсону", - зазначив Кім.

09:07 У ДСНС повідомили, що у Миколаївській області за підсумками минулої доби загинуло четверо осіб через обстріли з боку російських окупантів. Інформація щодо жертв та постраждалих ще уточнюється.

07:00 Згідно з оперативною інформацією Генштабу ЗСУ станом на ранок 8 березня, у передмісті Миколаєва ведуться оборонні бої.

Крім того, на тимчасово зайнятих ворогом територіях області, для впливу на місцевих жителів окупанти використовують підрозділи психологічної боротьби, задача яких проводити пропагандистську роботу серед людей. Така ж ситуація і у Херсонській області.

05:30 Миколаїв дає відсіч ворогу і здаватися аж ніяк не збирається. Однак, ситуація нині дійсно напружена. Про це у ефірі Факти ICTV розповів "кіборг" і нардеп Роман Костенко, який перебуває у рядах ТрО.

За його словами, ворог час від часу намагається прорватися у місто з околиць, але наші морські піхотинці відбивають окупантів. Аеропорт наразі також контролює українська артилерія.

"У всіх наших моральний дух високий. А у ворога він реально низький", - додав Костенко.

03:31 За інформацією Генерального штабу України, на Миколаєві зосереджено до 2 БТГр берегових військ ЧФ.

"У Южнобузькому операційному районі противника зупинено на підступах до Миколаєва, проводить перегрупування військ для відновлення наступу", - йдеться у зведенні відомства станом на 24:00.

02:17 Суспільне Миколаїв повідомляє, що станом на 01:00 у місті чути поодинокі вибухи.

00:30 Нацполіція показала відео як силовики допомагають захищати Миколаїв.

"Точними пострілами знешкоджено ворожі танк і БМП. Горить-палає. Атаки противника ефективно відображають бійці територіальної оборони, херсонського та миколаївського КОРД та патрульної поліції", - йдеться у повідомленні.

7 березня

23:10 Володимир Зеленський вдячний українцям за спротив.

"Вони забули, що ми не боїмося автозаків і кийків, не боїмося танків, не боїмося кулеметів, коли на нашому боці головне - правда. Як зараз - Маріуполь і Харків, Чернігів і Суми, Одеса і Київ, Миколаїв, Житомир і Коростень, Овруч і багато інших міст", - сказав президент у вечірньому відеозвернені.

21:30 За словами Олександра Сєнкевича, траса на Одесу сьогодні безпечна.

"Коли міст зведений, можна їхати у бік Одеси - це поки що єдиний варіант, як можна залишити Миколаїв безпечно. Траса на Київ небезпечна", - зазначив мер Миколаєва.

До слова, міст удень зазвичай зведений та працює. Але як тільки підступають вороги - його розводять, звідти демонтують серце мосту, і він залишиться замінованим та розлученим.

На сьогоднішній день чоловіків випускають із міста, але не випускають із країни.

Електротранспорт у Миколаєві працює з 7:00

Також міський голова розповів, як отримати зброю.

"Потрібно записатися до тероборони, там видадуть зброю і можна охороняти місто", - зазначив Сєнкевич.

21:00 Жителям села Чорноморка категорично забороняється відвідування узбережжя Чорного моря, а також рибалка у всій акваторії.

20:00 8 березня в обласній станції переливання крові (провул. Радіо, 2) брати кров ІІІ групи резус позитивний (+) та І групи резус негативний (-). Решта можуть здати плазму.

"Велике спасибі всім сміливим городянам, що приходять до нас на станцію переливання, щоб здати кров. Донорство завжди прирівнювалося до подвигу, сьогодні - це подвиг подвійний!" - звернулися до городян медики.

19:36 "Сьогоднішній день навряд чи можна назвати добрим. О 5 ранку атакували наше місто. Підло і цинічно, коли люди спали. Крилата ракета полетіла до 79-ї бригади, солдати в казармі просто спали. За підсумками дня вісім загиблих, вісім без вести зниклих, 19 поранених. За мешканцями збираємо дані. Рідкі засранці, злий неймовірно. Але ми їм повернемо все", - сказав у новому відеозверненні Віталій Кім.

У той же час арта героїчно відбила місто.

"Була команда взяти Миколаїв за будь-яку ціну. Вони йшли з трьох напрямків. Ми відбилися, добре їх відігнали, покарали, але жертви є саме через цинічний удар о 5 ранку по місту. Є збитки по іфраструктурі, все відновимо. Але людські жертви - це жахливо…" - додав голова ОДА.

18:10 Під Миколаєвом загинув відомий український військовий журналіст Віктор Дудар.

З початком російсько-української війни він одразу пішов до військкомату, щоб у складі ЗСУ боронити країну. Віктор пройшов війну на Сході у 2014-2015 роках добровольцем та воював у 80-й десантно-штурмовій бригаді журналістом. Пізніше став резервістом та працював в газеті "Експрес". Світла пам'ять...

Що відбувається в Миколаєві зараз. Ситуація в місті 9 березня: онлайн

16:56 Миколаївська область сьогодні отримала 14 фур гуманітарної допомоги, яка складається з продуктів, води, одягу, медикаментів, товарів для дітей, засобів гігієни тощо, повідомляють у пресслужбі ОВДА.

16:07 Тероборона Баштанки за 10 днів знищила вже третій самохідний ЗРК "Панцир", який вважається однією з найновіших розробок у РФ.

15:12 У Миколаєві повітряна тривога!

14:40 Російські війська завдали удару по морському порту Ольвія. Це за 25 кілометрів від Миколаєва. Постраждалих нема.

14:16 Міжнародний аеропорт у Миколаєві під контролем української армії, повідомив голова ОВА Віталій Кім.

10:56 Окупанти зайшли до аеропорту Миколаєва, з інших позицій їх вибили. Українські військові переходять у наступ, сказав голова ОДА Віталій Кім.

10:01 Минулої доби, як повідомило Командування морської піхоти, на підступах до Миколаєва знищено три колони ворога. Крім того, українські військові захопили велику кількість боєкомплекту, колісну техніку, 7 одиниць гаубиць Д-20.

09:32 У Миколаєві повітряна тривога. Голова ОДА Віталій Кім попередив, що будуть ще удари, тож мешканцям не потрібно виходити на вулицю та розглядати ушкодження. "Чекаємо ще на удари", - сказав Кім.

07:50 Ще інформація від ДСНС по Миколаєву - житлові масиви обстріляли "Смерчі", виникло 5 пожеж у житловому секторі та об'єктах промисловості (ДП НВКГ "Зоря"-"Машпроект").

07:23 Мер Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив, що в ході обстрілів Миколаєва окупанти цілилися у житлові будинки.

"По місту є багато снарядів, що не розірвалися. У жодному разі не підходите, не піднімайте і не намагайтеся самостійно їх пересунути. Телефонуйте по піротехніках на 101, 102", - зазначив він.

06:58 Через обстріл частина Миколаєва залишилася без тепла. Ремонтні роботи почнуться, як тільки з'явиться можливість Тимчасово призупинено роботу котелень:

вул. Безіменна, 91 (15 житлових будинків вже на циркуляції);
вул. Новозаводська, 48 (97 житлових будинків);
вул. Знам'янська, 2 (29 житлових будинків);
вул. Космонавтів, 43 (інфекційна лікарня).

06:52 У ДСНС повідомляють, що внаслідок обстрілу Миколаєва виникли пожежі. Наразі рятувальники займаються їх ліквідацією.

Що відбувається в Миколаєві зараз. Ситуація в місті 9 березня: онлайн

06:44 Відео обстрілу Ніколаєва. Як повідомляють "Новини N", окупанти знову зробили спробу прориву до міста.

05:28 Суспільне Миколаїв повідомляє про ракетний удар по місту о 05:15 з РСЗВ.

03:47 Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім – про нагородження орденом Богдана Хмельницького третього ступеня:

"Я тут посидів подумав ..... ця нагорода не моя. Ця нагорода Миколаївської області!!!! Кожного, хто стоїть на захисті і хто не готовий віддавати свою землю ... просто так трапилося, що я очолюю область. Пишаюся, що народився в Миколаєві".

00:16 На Миколаївщині окупанти обстріляли автомобіль швейцарського журналіста Гійома Бріке та пограбували його, не допоміг навіть напис PRESS на машині. У журналіста забрали паспорт, 3000 євро, особисті речі, ноутбук, шолом, відзнятий ним матеріал. Зараз Бріке вже у безпеці в українській лікарні, повідомляє Громадське.

Що відбувається в Миколаєві зараз. Ситуація в місті 9 березня: онлайн

6 березня

22:32 "Скасовуємо повітряну тривогу. Таке відчуття, що ворог хоче, щоб ми не спали. Ми несемо дозор, а ви спите. Ми працюємо і настрій покращується з кожним днем від того, що у нас з'являються перспективи", - повідомив голова ОВДА. Віталій Кім.

19:32 Знищена техніка супротивника під Миколаєвом

17:07 Глава Миколаївської ОВДА повідомляє, що сьогодні в місті досить спокійний день. Але російські війська злиться і поводяться агресивніше.

"У них великий дефіцит з палива. Сьогодні була спроба входу з боку Кульбакіно, але було схоже, що вони відманеврувалися і навіть не заходили в бій. Вони переміщуються знову і вдають, що нападають, щоб ми нервувалися. Рухають у напрямку Вознесенська та Южноукраїнська "Ми сьогодні стягнули багато техніки. Зараз вона їхатиме містом, не стріляйте. Ми розуміємо, що ми повинні виснажувати їхні сили. У них немає палива, немає мотивації", - сказав він.

Також Віталій Кім розповів, що окупанти збили два українські літаки.

16:10 ДСНС займається розмінуванням приватних домоволодінь Миколаївської області. Люди повідомляють про боєприпаси, які залишаються після обстрілу російськими військами.

16:05 Мер Миколаєва Олександр Сенкевич ще ранком показав, як місто готується зустрічати ворога.

13:00 Віталій Кім, голова ОДА, відзвітував про успіхи. Миколаїв тримає оборону і відбиває противника.

11:50 Окупант пішли в танкову атаку на Миколаїв. ВСУ прийняли бій.

10:35 Ситуація у місті та області - наступна:

10:20 У Миколаєві готові зустрічати ворога:

09:45 ДСНС Миколаївської області повідомляє, що ворожі обстріли житлових кварталів та у передмісті обласного центру призвели до 7 пожеж, з них 4 у житлі...

Крім того, станом на 8:00 6 березня надійшло 56 звернень про виявлення вибухонебезпечних предметів. Усі адреси буде відпрацьовано піротехніками.

09:10 У Вознесенську ситуація контрольована:

Що відбувається в Миколаєві зараз. Ситуація в місті 9 березня: онлайн

00:05 По позиціях ЗСУ в Миколаєві було три залпи з російської установки "Смерч". Усі три повз. У нас троє поранених. У відповідь українські бійці зробили один залп.

"Разом в орків - 300 поранених та 70 загиблих. Ось різниця між якістю наших військ. Не переоцінюйте їх!" - сказав у відеозверненні Віталій Кім.

5 березня

23:20 Українська армія озброюється за рахунок російських окупантів.

"Може, через пару днів кораблик у нас якийсь з'явиться або вертоліт - подивимося. Справді, ми озброюємося за рахунок них і цією ж зброєю ми їх збиваємо", - каже голова Миколаївської ОДА.

Кім також зазначив, що оптимістично налаштований, оскільки мешканці області та мери міст не дадуть окупантам жодних шансів на перемогу.

20:50 В ефірі UAразом мер Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив, що місто оточують з усіх боків - з боку Херсонської області та з Миколаївського напрямку Кіровоградської області.

Також по передмісті 5 березня стріляли з обіду до вечора, били навіть центральним районом, ракети залітали в приватний сектор. Росіяни розстріляли блокпости, там є загиблі.

При атаках окупанти використовували "касетні" снаряди, спрямовані на ураження мирних громадян, та системи "Ураган". Крім того, була спроба танкового прориву. Її відбили!

20:35 Відбій повітряної тривоги.

19:30 У Миколаєві з 19:00 оголошено повітряну тривогу.

Про це повідомив офіційний телеграм-канал Миколаївської ОДА.

За інформацією голови Миколаївської ОДА, над містом пролітатимуть російські Ту-22.

18:00 У Миколаєві ворога повністю вибили з міста: фото та відео героїчної оборони українців доступне за посиланням.

17:29 У Миколаєві гвардійці спільно з ЗСУ знищили російську розвідувальну групу. На в’їзді у Миколаїв було знищено бронеавтомобіль окупантів "ТИГР".

Бійцям вдалося взяти у полон 4-х військовослужбовців Російської Федерації зі складу розвідувальної групи (із них 1 офіцер). Полонених передали співробітникам СБУ.

Що відбувається в Миколаєві зараз. Ситуація в місті 9 березня: онлайн

У Миколаєві знищили російську розвідувальну групу (t.me/operativnoZSU)

16:40 За словами голови Миколаївської обласної військової адміністрації, окупантів у обласному центрі нема. Усі росіяни накивали п'ятами у бік Херсону. Відступаючи, терористи вбили двох мирних мешканців - батька з сином...

Кім говорить, що російські солдати голодні, а тому можуть приходити до мирних мешканців у навколишніх селах за їжею.

"Накорміть їх, а потім здійсніть цивільне затримання й передайте ЗСУ", - радить він.

16:00 У Миколаївській області українські захисники збили 4 ворожих вертольоти. А також збили ще один літак російської армії. Пілот узятий у полон. Кім показав деякі результати відмінної роботи ЗСУ:

Що відбувається в Миколаєві зараз. Ситуація в місті 9 березня: онлайн

14:00 Віталій Кім заявив, що"підходять війська стріляють, але ми на даний момент працюємо в штатному режимі".

"Не панікуйте! Зараз йде техніка з Кульбакіно з буквою "Z". Це захоплена нами техніка", - заявив він.

08:30 Ніч на 5 березня в Миколаївській області минула загалом спокійно, але окупанти збирають свої війська, заявив Віталій Кім, голова ОДА.

07:20 У Миколаєві чути звуки вибухів, які прогриміли з південної частини міста.

05:00 Секретар РНБО України Олексій Данілов визнає, що Миколаїв - один з найнапруженіших напрямів сьогодні.

"Але ворог в шоці від можливостей наших військових, він отримує "по зубах", - додає Данілов.

03:05 У Миколаєві чути вибухи!

4 березня

23:50 У Нечаянській територіальній громаді у порушника комендантської години конфіскували авто і передали його на потреби ЗСУ.

"Що ж ви заважаєте порядку, не виконуєте елементарні умови комендантської години. Я вважаю, що зайвий транспортний засіб нашої армії не завадить", - прокоментував голова громади Микола Вівчар.

22:20 Російських військ у Миколаєві немає. Ворога вдалось відігнати, але не знешкодити. За словами Віталія Кіма, окупанти відійшли від Кульбакінського аеродрому до Миколаївського авіаремонтного підприємства "НАРП".

21:50 Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич заявив, що на даний час масового проникнення росіян до міста немає. Можливо, працюють деякі ДРГ, яких зараз відпрацьовує поліція, СБУ та нацгвардія разом з ТерО.

"Мости в місті розведені та заміновані. Якщо окупант буде вриватися в місто і намагатися їх звести, вони будуть підірвані. Завтра будуть зведені мости. Будемо дивитися по ситуації. Зведення мостів відбувається виключно за наказом військової адміністрації", - сказав він у своєму вечірньому відеозверненні.

Також Сєнкевич дав прогноз на ніч.

"Мені здається, що в нас сьогодні можуть бути авіа- чи ракетні удари. Підготовка до заходу до міста і до міських війн", - сказав мер.

18:15 Орків уже більше немає! Українські воїни відбили аеропорт Кульбакіно в Миколаєві і підняли там державний прапор!

19:00 Повітряна тривога в місті. Орки не вгамуються! Будуть пролітати винищувачі Ту-22.

Ситуація в Миколаєві 6 березня

"Ми зараз єдині, ми працюємо з усіма політсилами. Усі в строю, усі ненавидять росіян, люблять Україну. Тут, я думаю, наші позиції лише зміцнюються", - написав у Facebook начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Комендантська година

Станом на зараз у Миколаєві комендантська година діє з 19:00 до 06:00.

Робота громадського транспорту

Вулицями на сьогодні курсує електротранспорт.

Маршрути тролейбусів:

  • 3-тя Слобідська - мікрорайон Намив (з берегом);
  • вул. Будівельників - залізничний вокзал "Миколаїв-Пасажирський"

Маршрути трамваїв:

  • №1 (за скороченим маршрутом Яхт-клуб - 6-та Слобідська)
  • №3 (ЧСЗ - 10-а Воєнна)
  • №6 (Промзона - Центральний ринок)

За переміщенням транспорту можна стежити в мобільних додатках CityBus та EWay.

Як працюють лікарні

Медичні заклади Миколаєва готові надавати невідкладну допомогу у режимі 24/7 - усі вони забезпечені медикаментами, харчуванням та працюють у штатному режимі. Зокрема, є запас інсуліну.

Ендокринологи працюють, рецепти дистанційно виписують. При невідкладних станах необхідна допомога буде надана.

Важливо! Якщо будуть розведені мости, то вагітні можуть отримати допомогу у Миколаївській центральній районній лікарні, яка знаходиться у мікрорайоні Варварівка. Крім того, в мікрорайоні Соляні дислокується бригада швидкої медичної допомоги, а в мікрорайоні Північний функціонує сімейна амбулаторія, де можна отримати допомогу.

Адреси аптек Миколаєва

  • просп. Центральний, 66
  • вул. Соборна, 7
  • просп. Центральний, 23/5
  • вул. Озерна, 13/2
  • вул. Рюміна, 21/3
  • просп. Центральний, 26Д
  • просп. Центральний, 69А
  • вул. 3-я Слобідська, 50
  • просп. Центральний, 148А/2
  • просп. Центральний, 212
  • вул. Курортна, 8
  • просп. Центральний, 149
  • вул. Південна, 39
  • вул. Миколаївська, 15/4

Аптеки працюють без вихідних!

Офіційні джерела інформації у Миколаєві та області

Інформація щодо оголошення тривоги або її скасовування розміщується на інформаційних ресурсах

Голова Миколаївської ОВДА Віталій Кім

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич

Миколаївська міська рада

Жителі Миколаєва додатково можуть дізнатися про оголошення тривоги або її скасовування з радіостанцій і з мережі Миколаївського кабельного телебачення.