ua en ru

Президент обговорив з депутатами від БПП заяви Онищенка, - Гончаренко

Президент обговорив з депутатами від БПП заяви Онищенка, - Гончаренко Фото: Олексій Гончаренко розповів, що обговорювали на засіданні фракції БПП

У фракції "Блоку Петра Порошенка" звинувачення Олександра Онищенка вважають черговим сценарієм ФСБ

Президент Петро Порошенко на засіданні фракції "Блока Петра Порошенка" обговорив з її представниками заяви народного депутата Олександра Онищенка. Про це сьогодні, 5 грудня, після засідання фракції БПП розповів журналістам народний депутат Олексій Гончаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що стосується усіх його заяв, то ми це сказали, і зараз президент це підтвердив: є плівки - давай плівки, є прізвища - давай прізвища", - заявив Гончаренко.

Зі слів нардепа, заяви Онищенка є черговим сценарієм ФСБ, що видно з того, звідки Онищенко проводить "свої виходи в ефіри".

"Ми почули вичерпну відповідь від наших колег і від президента по цій ситуації, і нам в принципі все зрозуміло щодо діяльності пана Кадирова (Онищенка, - ред.) і його заяв", - додав нардеп.

Нагадаємо, народний депутат від групи "Воля народу" Олександр Онищенко заявляє, що передав американським спецслужбам компрометуючі матеріали щодо президента України Петра Порошенка.