ua en ru

Представлено рейтинг найпопулярніших сторінок українських онлайн-ЗМІ в Facebook

Представлено рейтинг найпопулярніших сторінок українських онлайн-ЗМІ в Facebook Фото: стали відомі позиції інтернет-ЗМІ України в Facebook

Socialbakers назвала найбільш відвідувані сторінки у Facebook, які ведуть українські медіа

Одразу дві сторінки медіа-холдингу РБК-Україна займають лідируючі позиції в рейтингу популярності сторінок в Facebook, які ведуть онлайн-ЗМІ. Такі дані опублікував на своєму сайті найбільший дослідник аудиторії соцмереж американська компанія Socialbakers.

За даними компанії, головна сторінка холдингу РБК-Україна має понад 605 тис. підписників і займає перше місце рейтингу. Крім того, сторінка проекту Styler, який теж є продуктом РБК-Украина, має 367 тис. підписників і займає третю сходинку цього рейтингу.

Рейтинг

Фото: рейтинг сторінок українських онлайн-ЗМІ в Facebook

У цілому, медіа-холдинг РБК-Україна (враховуючи обидві сторінки) має майже мільйон підписників.

Зазначимо, SocialBakers - найбільший в світі аналітик соціальних медіа, який збирає і обробляє інформацію з більш ніж 8 мільйонів акаунтів в популярних соціальних мережах, таких як Facebook, Google+, Twitter, VK.com. У полі зору компанії знаходиться найпопулярніші акаунти в більш ніж 100 країнах світу.

Нагадаємо, РБК-Україна увійшла в трійку лідерів рейтингу відвідуваність українських інтернет-ЗМІ за жовтень, складеного однією з найбільших дослідних компаній в світі Kantar TNS.