ua en ru

У Португалії дорога обвалилась в кар'єр, є загиблі

У Португалії дорога обвалилась в кар'єр, є загиблі Фото: обвал дороги у Португалії (facebook.com/antonio.moizao)

Разом з дорогою в кар'єр впали дві машини з людьми

В Португалії через зсув в кар'єр обвалилась автодорога разом з машинами. Відомо про щонайменше двох загиблих, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Publico.

Інцидент стався в португальському окрузі Евора в кар'єрі, висотою 50 метрів. Зсув став наслідком сильних дощів.

За інформацією видання, дорога впала в кар'єр разом з двома машинами, в яких були люди. Також з висоти 50 метрів впав екскаватор. Людей накрило тоннами бруду і води.

Рятувальники почали розбирати завали для допомоги людям. На даний момент відомо про двох загиблих. Щонайменше четверо людей зникли безвісти, їх продовжують шукати.

Фото: обвал дороги у Португалії (facebook.com/antonio.moizao)

Нагадаємо, 10 листопада 2018 на північному сході Греції в місті Кавала обвалився автомобільний міст, було пошкоджено декілька транспортних засобів. В результаті інциденту ніхто не постраждав, однак у місці обвалення прольотів виявилися легковий автомобіль та автокран, які отримали незначні пошкодження.

РБК-Україна повідомляло минулого тижня, що в Києві в районі станції метро "Дарниця" провалилася частина мосту над Броварським проспектом. Незабаром у "Київавтодорі" заявили, що на мосту в районі метро "Дарниця" на вул. Будівельників проводять роботи з ремонту тротуару, а інформація про руйнування не відповідає дійсності.