ua en ru

Порошенко сьогодні проведе зустріч з керівниками фракцій Ради

Порошенко сьогодні проведе зустріч з керівниками фракцій Ради Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко наполягає на закріпленні курсу на Захід в Конституції України

Президент України Петро Порошенко сьогодні проведе зустріч з керівниками фракцій і депутатських груп у Верховній раді. Про це у Facebook повідомив його прес-секретар Святослав Цеголко.

Повідомляється, що ввечері на Банковій відбудеться зустріч Порошенка з керівниками парламентських фракцій і груп перед початком чергової сесії Ради. Також Цеголко уточнив, що Порошенко наполягає на максимально швидкому закріпленні європейської інтеграції України та вступу до НАТО на рівні Конституції.

Порошенко сьогодні проведе зустріч з керівниками фракцій Ради

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Порошенко зареєстрував у парламенті проект змін до Конституції щодо прагнення інтеграції України в НАТО і Європейський союз. На День незалежності він заявив, що українські юристи знайшли формулу, як це зробити оптимально і швидко.

Крім того, сьогодні Порошенко запропонував виключити з Конституції положення, яке передбачає використання існуючих військових баз на території України. Мається на увазі перебування Чорноморського флоту РФ на території Кримського півострова