ua en ru

Порошенко закликав закласти у бюджет-2018 кошти на Меморіал українських героїв

Порошенко закликав закласти у бюджет-2018 кошти на Меморіал українських героїв Фото: Петро Порошенко (прес-служба АПУ)

Президент закликав уряд прискорити роботу зі створення Меморіалу

Президент Петро Порошенко наголошує на необхідності передбачити в Державному бюджеті 2018 року кошти на створення Меморіалу українських героїв. Про це він заявив під час зустрічі з Героями України та предстоятелями церков 2 вересня, повідомляє прес-служба глави держави.

Зокрема президент закликав уряд прискорити роботу зі створення Меморіалу українських героїв для вшанування та увічнення пам’яті українських воїнів, які віддали життя за Україну.

"Я звернувся до уряду, щоб у бюджеті 2018 року було передбачено необхідне фінансування для початку робіт", - повідомив Порошенко.

Він також висловив упевненість, що й поза бюджетом українці підтримають створення цього Меморіалу.

"Ми маємо продовжити роботу для того, щоб знайти кожного, хто гідний бути нагородженим", - наголосив президент та звернув увагу начальника Генерального штабу Збройних Сил України Віктора Муженка на важливість заохочення та визнання заслуг усіх українських воїнів-героїв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів на своєму засіданні ухвалив рішення про проведення відкритого міжнародного конкурсу на створення проекту будівництва Меморіалу Героїв Небесної сотні.