ua en ru

Порошенко розпочав зустріч з Столтенбергом

Порошенко розпочав зустріч з Столтенбергом Фото: Порошенко та Столтенберг (nato.int)

Столтенберг візьме участь у роботі засідання Комісії Україна-НАТО

Президент України Петро Порошенко розпочав зустріч з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Києві. Про це президент повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Радий вітати щирого друга України Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга в Києві, який візьме участь в роботі засідання Комісії Україна-НАТО", - зазначив Порошенко.

Радий вітати щирого друга України Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга в Києві, який візьме участь в роботі засідання Комісії Україна-НАТО

Опубліковано Петром Порошенком 10 липня 2017 р.

Нагадаємо, Порошенко проведе засідання комісії Україна-НАТО за участю генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга. Як зазначається, захід буде проведено в рамках візиту в Україну делегації НАТО, приуроченого до 20-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО.

Раніше повідомлялося, що генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг 9-10 липня 2017 року відвідає Україну на запрошення української влади. В рамках візиту Столтенберг зустрінеться з Порошенком, прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом та головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм.