ua en ru

Попов доручив Коржу до вересня 2013 р. підготувати інформацію про стан київських комунальних санаторіїв

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов каже, що не знав, в якому стані знаходяться київські комунальні санаторії і доручив своєму заступнику Віктору Коржу до вересня 2013 р. підготувати детальну інформацію про це. Відповідне доручення він сьогодні дав під час розширеної наради КМДА, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я думаю, зараз вже немає сенсу в період, коли починається відпочинок, глибоко все це піднімати. Нехай пройде сезон, а першими числами вересня прошу вас підготувати, по-перше, якщо не працює система управління, то, можливо, іншу систему управління. Може, кадрові пропозиції щодо цього, плюс ми будемо входити в підготовку бюджету на наступний рік... підтримка тих чи інших установ через наш бюджет, може дійсно треба надати відповідну допомогу", - зазначив Попов.

Голова КМДА наголосив, що досі не знав, в якому стані знаходяться санаторії.

"Я сам не знав, чесно кажучи, що в нас така велика кількість санаторіїв. Деякі бачив, а деякі перший раз чув про це, після того як Віктор Петрович (Корж) їх подивився. Це не нормально і ніхто питання не піднімав до остатнього часу на мій рівень. В нас були проблеми з санаторієм в Алушті, який хотіли там м'яко кажучи "стирити", ми його повернули. В минулому році депутати підтримали, ми дали відповідну допомогу і зараз він починає нормально працювати. Тому це невеликі кошти і ми готові підтримати на наступний рік", - додав Попов.

Читайте також: Комунальні санаторії КМДА знаходяться у незадовільному стані