ua en ru

Помічника нардепа від "Свободи" хотіли виштовхати з балкона у ВР за фіксацію неіндивідуального голосування

У парламенті на балконі для гостей парламентарій намагався виштовхати помічника народного депутата, який зафіксував і оприлюднив факт неіндивідуального голосування. Про це передає кореспондент РБК-Україна.

Так, помічник народного депутата з фракції "Свобода" Андрія Мохника Олександр Аронець повідомив, що під час одного з сьогоднішніх парламентських голосувань він зафіксував факт неіндивідуального голосування депутатів за Ириную Бережну і Сергія Ківалова і це фото виклав на Facebook.

Навколо цього питання на балконі парламенту відбулася тривала дискусія, в якій взяли участь численні помічники народних депутатів і парламентарії Борис Колесніков, Андрій Шевченко, Андрій Мохник і Нестор Шуфрич. За словами Аронца, депутат Колесніков піднявся на балкон і почав виштовхувати Аронца з ложі для гостей парламенту і помічників народних депутатів.

Після цього, повернувшись в зал засідань народний депутат Андрій Шевченко повідомив, що журналісти зафіксували факт голосування народних депутатів Сергієм Києм двома картками і зажадав провести переголосування.

Варто зазначити, що народні депутати Андрій Мохник, Борис Колесніков і Андрій Шевченко і Нестор Шуфрич дійсно піднялися на балкон парламенту і пізніше покинули його, не давши пояснень, для чого піднялися.

Читайте також: ВР затвердила порядок денний на тиждень, нардепи сьогодні розглянуть питання призначення виборів у Києві.