ua en ru

Флінн в день інавгурації Трампа обіцяв зняти санкції з РФ

Флінн в день інавгурації Трампа обіцяв зняти санкції з РФ Фото: Майкл Флінн

Майкл Флінн в день інавгурації пообіцяв колишньому колезі по бізнесу скасувати санкції

Конгресмен Елайджа Каммінгс заявив, що інформатор передав йому інформацію про те, що колишній радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн в день інавгурації Дональда Трампа пообіцяв колишньому колезі по бізнесу скасувати санкції проти РФ. Про це повідомляє CNN.

За його словами, Флінн намагався маніпулювати міжнародною атомною політикою заради фінансової вигоди його ділових партнерів" і переконав одного з них, що США послаблять санкції відносно РФ.

Повідомляється, що Флінн до вступу Трампа на посаду співпрацював з компанією ACU Strategic Partners, яка намагалася побудувати на Близькому Сході АЕС за участю Росії.

Як наголошується, інформатор сенатора повідомив, що в день інавгурації Флінн спілкувався з Алексом Копсоном, співробітником ACU Strategic Partners. Каммінгс назвав звинувачення на адресу Флінна "досить серйозними" для проведення розслідування на рівні Конгресу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп назвав "несправедливим" розслідування справи свого колишнього радника з національної безпеки Майкла Флінна.