ua en ru

Польський консул назвав обстріл представництва країни в Луцьку терактом

Польський консул назвав обстріл представництва країни в Луцьку терактом Фото: Кшиштоф Савіцкі прокоментував обстріл будівлі Генконсульства Польші у Луцьку

Через обстріл будівлі Генконсульства Польші у Луцьку установа сьогодні не працюватиме

Консул Республіки Польща у Луцьку Кшиштоф Савіцкі заявив, що нічний обстріл будівлі консульства був терористичним актом. Про це повідомляє місцеве видання "Волинь24".

"Це був правдивий теракт. Хотіли вбити людей", - заявив Савіцкі, додавши, що експерти на місці події знайшли металеві уламки зі снаряда гранатомета.

Як повідомляється, будівля Генконсульства Польщі у Луцьку, яку обстріляли, є житловим, там мешкає один з працівників консульства. Зазначається, що йому вдалося уникнути травмування через те, що снаряд влучив не у вікно, а у дах.

Крім того, видання повідомляє, що через напад на приміщення Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку установа не працюватиме у середу, 29 березня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін назвав провокацією нічний обстріл будівлі Генконсульства Польші у Луцьку.