ua en ru

Клімкін назвав провокацією обстріл Генконсульства Польші у Луцьку

Клімкін назвав провокацією обстріл Генконсульства Польші у Луцьку Фото: Павло Клімкін прокоментував обстріл будівлі Генконсульства Польщі у Луцьку

Невідомі обстріляли будівлю Геконсульства Польщі у Луцьку сьогодні вночі

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін назвав провокацією нічний обстріл Генконсульства Польші у Луцьку. Про це Клімкін написав на своїй сторінці у Тwitter.

"Обурений провокацією проти Генконсульства Польщі у Луцьку. Це підлість від тих, хто проти нашої дружби з Республікою Польща. Робимо все,щоб винні були покарані", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомі обстріляли будівлю Генерального консульства Польщі у Луцьку в ніч на 29 березня. Внаслідок обстрілу на даху будівлі утворилася діра, вікно під цим місцем - розбите. На місце прибули правоохоронці, в приміщенні працюють співробітники Служби безпеки України та слідчо-оперативна група поліції. Постраждалих внаслідок обстрілу будівлі Генерального консульства Польщі у Луцьку немає. Зловмисники потрапили в службове приміщення. Приміщення охорони знаходиться поверхом нижче, а сім'я консула живе в іншому будинку.