ua en ru

Поліція заборонила ввозити зброю в Донецьку область

Поліція заборонила ввозити зброю в Донецьку область Фото: В`ячеслав Аброськін

До кінця антитерористичної операції в Донецькій області заборонено полювання на тварин

Національна поліція заборонила ввозити зброю на територію Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Донецькій області.

Повідомляється, що в області почастішали випадки перевезення вогнепальної зброї через блокпости, при цьому у багатьох випадках власники, наражаючи оточуючих на небезпеку, не дотримуються правил поводження із зареєстрованою вогнепальною зброєю.

Згідно з розпорядженням голови Донецької військово-цивільної адміністрації на території області до завершення антитерористичної операції заборонено полювання на всі види мисливських тварин. Тому, аби захистити людей від злочинів, пов’язаних з використанням вогнепальної зброї, за розпорядженням очільника поліції Донеччини В’ячеслава Аброськіна до території області забороняється ввезення зброї, навіть якщо є дозвіл на її володіння.

"У той час, коли полювання на Донеччині заборонено, питання, навіщо люди везуть зброю через блокпости, залишається відкритим. Тому мною було прийнято рішення при виявленні у людей на блокпостах вогнепальної зброї просити їх на час здавати зброю до відділень поліції. У разі, якщо людина буде відмовлятися, заборонити подальший в’їзд" - сказав начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В`ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, ООН надасть обладнання для пунктів пропуску у зоні АТО на 3,5 млн гривень.