ua en ru

Поліція затримала групу злочинців, які здійснювали напади по всій Україні

Поліція затримала групу злочинців, які здійснювали напади по всій Україні Фото: затримання групи злочинців (Нацполіція)

Зловмисники використовували, зокрема, форму правоохоронців

Співробітники підрозділу КОРД ГУ Нацполіції в Житомирській області затримали групу уродженців Вінниці, які скоювали розбійні напади в різних областях країни. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Facebook.

Поліція затримала групу злочинців, які здійснювали напади по всій Україні

Фото: КОРД затримав групу грабіжників (НПУ)

"Співробітники кримінальної поліції та спецпідрозділу КОРД поліції в Житомирській області в результаті спецоперації затримали злочинну групу відразу після вчиненої ними крадіжки цінностей на суму близько одного мільйона гривень з домоволодіння жителя Київщини", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що члени банди, до складу якої увійшли спортсмени, причетні до низки зухвалих злочинів на території Житомирської та інших областей України.

До скоєння злочинів готувалися заздалегідь. Мали у володінні квадрокоптер для обстеження місцевості, закуповували необхідне оснащення для з'єднання один з одним (рації, засоби стільникового зв'язку, змінні сім-карти), навіть спецодяг працівників правоохоронних органів.

Оперативники Житомира затримали групу вінничан, які скоювали розбійні напади у різних областях країни Про це повідомив...

Опубліковано Національна поліція України 15 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше у Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейських.