ua en ru

У Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейських

У Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейських Фото: КОРД на місці пришестя у Вінницькій області (vn.npu.gov.ua)

Озброєний чоловік тримав у заручниках жінку

У Вінницькій області чоловік погрожував співмешканці рушницею і відкрив вогонь у бік співробітників поліції. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"18 квітня близько 14:30 за телефоном спецлінії поліції "102" надійшло повідомлення від 49-річної мешканки с. Вербка Чечельницького району про насильство в сім'ї. На місце події негайно прибули співробітники сектору реагування патрульної поліції. З'ясувалося, що в будинку в стані алкогольного сп'яніння чоловік заявниці погрожує їй пістолетом. Поліцейським вдалося вивести жінку з будинку. Вона не постраждала. Коли бешкетник побачив поліцейських - він відкрив стрілянину в бік поліцейських", - повідомляє прес-служба поліції.

Повідомляється, що співробітники поліції застосували у відповідь табельну вогнепальну зброю і поранили зловмисника в ногу.

Згідно з інформацією поліції, після цього громадянин забарикадувався в будинку. В ході переговорів поліцейські намагалися переконати його вийти з дому і добровільно здати зброю, однак той відмовився.

Зазначено, що для затримання озброєного чоловіка була введена операція "Грім". За рішенням керівництва Національної поліції і МВС України до проведення спецоперації залучили спецпідрозділ КОРД.

Спецназівці оперативно провели штурм будівлі, в ході якого затримали зловмисника. Під час проведення обшуку в домоволодінні зловмисника поліцейські вилучили чотири тротилові шашки та електродетонатор. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України ("Посягання на життя співробітника правоохоронного органу").

У Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейськихУ Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейськихУ Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейськихУ Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейськихУ Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейськихУ Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейськихУ Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейськихУ Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейськихУ Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейськихУ Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейськихУ Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейських

Фото: місце пришестя у Вінницькій області (vn.npu.gov.ua)

Нагадаємо, в кінці березня спецоперацію із затримання членів організованої злочинної групи із залученням спецпідрозділи КОРД провели співробітники управління протидії наркозлочинності.