ua en ru

Поліція перевіряє інформацію про "мінування" аеропортів ще в 5 містах України

Поліція перевіряє інформацію про "мінування" аеропортів ще в 5 містах України Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Наразі інформація про "мінування" аеропортів в Харкові та Ужгороді не підтвердилася

Поліція перевіряє інформацію про "мінування" аеропортів у Чернівцях, Ужгороді, Івано-Франківську, Харкові та Рівному. Про це повідомляють облуправління поліції і місцеві ресурси.

Так, видання "Платинова Буковина", повідомляє, що поруч з аеропортом в Чернівцях правоохоронці шукають вибухівку. Як зазначається, невідомі подзвонили в поліцію з повідомленням про те, що недалеко від аеропорту знаходиться автомобіль з вибухівкою.

Крім того, поліція Закарпатської області перевіряла інформацію про "мінування" аеропорту в Ужгороді. Разом з тим, інформація не підтвердилася.

Також, за повідомлення видання Galka.if.ua, невідомий зателефонував до "Міжнародного аеропорту Івано-Франківська" та повідомив про те, що його заміновано. Працівників аеропорту евакуювали, на місці події працюють правоохоронці.

Як повідомляє поліція Харківської області, правоохоронці отримали повідомлення про "замінування" харківського аеропорту о 12:00. Експерти оглянули близько 20 тисяч кв. метрів приміщень та прилеглої території, евакуювали 200 громадян. Жодних вибуховихречовин виявлено не було.

Як повідомляє Radiotrek.rv.ua, в аеропорту Рівного піротехнічна служба зараз обшукує всі автомобілі - правоохоронці шукають машину з вибухівкою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про "мінування" аеропортів в Одесі, Запоріжжі, Дніпрі, Херсоні та Вінниці.