ua en ru

В Дніпрі, Херсоні та Вінниці поліція перевіряє повідомлення про "замінування" аеропортів

В Дніпрі, Херсоні та Вінниці поліція перевіряє повідомлення про "замінування" аеропортів Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Також "заміновані" аеропорти Одеси і Запоріжжя

У Дніпрі, Херсоні та Вінниці поліція перевіряє повідомлення про "замінування" аеропортів. Про це повідомляють облуправління поліції і місцеві ресурси.

Так, за інформацією видання "Дніпровська панорама", місцева поліція отримала повідомлення про ймовірне мінування аеропорту "Дніпропетровськ". На місце події виїхали поліцейські і служба розмінування, ділянка досліджується.

Крім того, за інформацією поліції Херсонської області, інформація про замінування аеропорту "Херсон" надійшла правоохоронцям сьогодні в 11:55 від директора аеропорту. За його словами, зателефонував невідомий чоловік і сказав, що аеропорт заміновано.

На даний момент поліцейські оточили територію аеропорту, з приміщення евакуювали людей.

"Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ст.259 Кримінального кодексу України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності", - йдеться в повідомленні.

Також, за повідомленням поліції Вінницькій області, сьогодні об 11:36 на лінію 102 надійшло повідомлення про замінування аеропорту "Вінниця". Поліція в ході перевірки евакуювала 30 працівників аеропорту і проводжаючих людей.

"Обстеживши протягом години будівлю аеропорту, фахівці небезпечних вибухових предметів та пристроїв не виявили", - йдеться в повідомленні.

В Дніпрі, Херсоні та Вінниці поліція перевіряє повідомлення про "замінування" аеропортівВ Дніпрі, Херсоні та Вінниці поліція перевіряє повідомлення про "замінування" аеропортівВ Дніпрі, Херсоні та Вінниці поліція перевіряє повідомлення про "замінування" аеропортівВ Дніпрі, Херсоні та Вінниці поліція перевіряє повідомлення про "замінування" аеропортівВ Дніпрі, Херсоні та Вінниці поліція перевіряє повідомлення про "замінування" аеропортів

Фото: аеропорт Вінниці (vn.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося про "замінування" аеропортів в Одесі та Запоріжжі.