ua en ru

Прикордонники провели антитерористичні навчання на адмінкордоні з Кримом

Прикордонники провели антитерористичні навчання на адмінкордоні з Кримом Фото: прикордонники

У ході навчань прикордонники відпрацьовували завдання із знищення умовних терористів

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління вчора, 21 квітня 2017 року, взяли участь у антитерористичних навчаннях, ініційованих Служби безпеки України у Херсонській області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Як зазначається, понад 100 військових зі складу Херсонського та Бердянського прикордонних загонів долучилися до навчань, в рамках яких проводилося умовне перекриття адміністративної межі. За задумом навчань, після проведення диверсії, ймовірні злочинці могли направитись на тимчасово окуповану територію АР Крим.

altaltalt

Фото: навчання на адмінкордоні з Кримом

"Снайперські групи відпрацьовували завдання із знищення умовних терористів після взяття заложників у закинутих будівлях, а в контрольних пунктах в’їзду-виїзду прикордонники в рамках навчань виявили вибухівку та вогнепальну зброю, яку намагався провезти учбовий порушник", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в аеропорту "Київ" прикордонники не пропустили громадянина Росії, який висловив свою прихильність діям бойовиків на тимчасово окупованих територіях.