ua en ru

У мої плани не входить балотуватися у президенти, - Гройсман

У мої плани не входить балотуватися у президенти, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (facebook.com/pg/volodymyrgroysman)

Гройсман додав, що українці мають бути вимогливими до всіх політиків в Україні

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що в його плани не входить участь у виборах президента України. Про це він заявив під час конференції YES, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я хотів би, щоб ми були абсолютно вимогливими до всіх політиків в Україні, починаючи з мене. Що стосується президентських виборів, ви на складні питання шукаєте прості відповіді. В мої плани це не входить", - додав Гройсман.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко повідомив, що оголосить про участь у президентських виборах після початку виборчої кампанії.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що балотуватиметься у президенти у 2019 році.

Відзначимо, секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов заявляв, що не буде балотуватися в президенти. Також генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що не хотів би очолювати відомство після президентських виборів.

Додамо, за словами Порошенка, Україна разом з західними партнерами розробляє механізми протидії втручанням у вибори.