ua en ru

Пєсков заявив, що санкції ЄС проти РФ у зв'язку з операцією в Сирії не обговорюються

Пєсков заявив, що санкції ЄС проти РФ у зв'язку з операцією в Сирії не обговорюються Фото: прес-секретар Президента РФ Дмитро Пєсков

Прес-секретар Путіна: про це у Кремлі нічого невідомо

Санкції Європейського союзу щодо Російської Федерації у зв'язку з операцією Сирії не обговорюються. Про це повідомив журналістам прес-секретар Президента РФ Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ.

"Про це у Кремлі нічого невідомо. Я не бачив подібних заяв. Навпаки, там були заяви, що це абсолютно різна тематика. Власне санкційна тематика в контексті сирійських подій ніяк не обговорюється", - заявив Пєсков.

Крім того, коментуючи інформацію низки ЗМІ з посиланням на джерела про можливі санкції проти Москви у зв'язку з операцією в Сирії, Пєсков зазначив, що "ці джерела не підтверджуються".

"Швидше за все, це відноситься до категорії повідомлень з посиланням на джерело, якими зараз рясніє інформаційний простір і до яких потрібно ставитися дуже обережно", - зазначив прес-секретар.

Нагадаємо, в Європейському союзі (ЄС) не виключають, що проти Російської Федерації (РФ) будуть введені нові санкції у зв'язку з її ударами по Сирії.