ua en ru

Пашинян доручив знайти змовників і піддати їх відповідальності

Пашинян доручив знайти змовників і піддати їх відповідальності Фото: Нікол Пашинян (twitter.com sputnik_armenia)

Прем'єр-міністр Вірменії дав доручення силовикам "знайти змовників" і "укласти їх охорону в асфальт"

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян доручив головам правоохоронних служб провести рейди у чиновників і олігархів через їх зв'язки в змові. Про це він повідомив під час виступу на мітингу, яке транслювалося в Facebook.

Дана заява була реакцією на опубліковану інформацію записи розмов глав спецслужб країни. Пашинян заявив, що сама прослушка є змовою і злочином проти вірменської державності.

"Я доручив Службі національної безпеки і поліції в найкоротші терміни знайти змовників і піддати їх найсуворішої відповідальності. Всі ці "спецслужби" і незаконно збройні угруповання будуть виявлені і знищені...доручаю провести рейди в олігархів головам поліції і СНБ, високопоставленим чиновникам, укласти на асфальт всю їх охорону, обеззброїти", - сказав Пашинян.

Нагадаємо, у Вірменії почали розслідувати прослуховування глав спецслужб. В інтернеті було опубліковано аудіозапис телефонної розмови Ванецяна і Хачатряна, справжність якої підтвердив сам Ванецян, і повідомив, що у зв'язку із виявилася прослуховуванням буде розпочато розслідування.