ua en ru

Парубій скликає позачергове засідання Ради 26 листопада

Парубій скликає позачергове засідання Ради 26 листопада Фото: Андрій Парубій (РБК-Україна)

Засідання призначено на 16:00

Глава Верховної ради України Андрій Парубій скликає позачергове засідання Верховної ради України 26 листопада, на якому розглядатиметься питання введення воєнного стану в Україні. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Парубія у Тwitter.

"На кораблі ВМС України була здійснена атака російських військових. Фронт російської агресії розширився і тепер він сягає Чорного і Азовського морів. На понеділок, 26 листопада 2018 року на 16:00 я скликаю позачергову сесію Верховної ради України", - написав він.

Крім того, після засідання Ради національної безпеки і оборони України секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що завтра на засіданні парламенту буде присутній президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами Порошенка, введення воєнного стану не означатиме оголошення війни та відмову від виконання мінських домовленостей.

Додамо, через дії РФ президент України Петро Порошенко провів засідання військового кабінету, на якому заслухали голову Генштабу ЗСУ та міністра оборони України.