ua en ru

Висвітленням діяльності нардепів повинні займатися ЗМІ, а не помічники депутатів, - Макеєнко

Керівник регламентного комітету Верховної Ради України Володимир Макеєнко вважає, що висвітленням діяльності народних депутатів повинні займатися акредитовані в парламенті журналісти, а не помічники нардепів, які фіксують ті чи інші порушення. Про це він заявив РБК-Україна.

"Висвітленням діяльності нардепів займаються ЗМІ, акредитовані у Верховній Раді. Будь ласка, доступ є... а помічники депутатів повинні займатися своєю роботою", - сказав Макеєнко, коментуючи факт спроби видворення парламентаріями з балкона ВР помічника народного депутата, який зафіксував незаконне голосування в парламенті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в парламенті на балконі для гостей парламентарій намагався виштовхати помічника народного депутата, який зафіксував і оприлюднив факт неіндівідуальний голосування.

Так, помічник народного депутата з фракції "Свобода" Андрія Мохника Олександр Аронець повідомив, що під час одного з сьогоднішніх парламентських голосувань він зафіксував факт неіндівідуальний голосування за депутатів Ірину Бережну та Сергія Ківалова і це фото виклав на Facebook.

Читайте також: Опозиція заявляє, що продовжить відеофіксацію для дотримання персонального голосування