ua en ru

В Одеській області протестуючі перекрили трасу

В Одеській області протестуючі перекрили трасу Фото: блокування траси (facebook.com usi.online)

Місцеві жителі вимагають від влади відремонтувати дорогу

Жителі Роздільнянського району Одеської області блокують тунельний шляхопровід на ділянці дороги в селі Павлівка, передає видання "Думська".

Зазначено, що протестуючі перекрили трасу Р-33 Кучурган - Подольськ - Балта ще у вівторок.

Місцеві жителі, зокрема, вимагають відремонтувати дорогу. Крізь блокаду пропускають лише автомобілі з маленькими дітьми і людьми похилого віку. Вільно пересуватися можуть також пішоходи.

В Одеській області протестуючі перекрили трасу
В Одеській області протестуючі перекрили трасу
В Одеській області протестуючі перекрили трасу
Фото: перекриття траси

"Спочатку рейсові автобуси підвозили пасажирів тільки до тунелю, пасажири пішки проходили повз протестуючих і пересідали на інший транспорт. Активісти сповістили про перекриття прилеглі автостанції і порекомендували змінити маршрути автобусів в об'їзд села Павлівка. Деякі маршрутки вже почали курсувати по Київській трасі", - зазначає видання.

Зазначено також, що 11 вересня до протестуючих приїхали представники райдержадміністрації, але активісти чекають спілкування з представниками Служби автомобільних доріг і обласним керівництвом.

Протестуючі вирішили оголосити акцію безстроковою і стояти до тих пір, поки не буде виділено фінансування на ремонт дороги.

Нагадаємо, в Одеській області 4 серпня бізнесмени перекрили смугу руху на Овідіопольському шосе. Таким чином вони протестували проти дій співробітників податкової і поліції, які мали намір провести обшук на складах. Шосе йде в напрямку курортів Одеської області, зокрема Затоки, Кароліно-Бугазу.

Як писало РБК-Україна, 12 серпня у селі Малі Підліски Жовківського району Львівської області місцеві жителі перекрили дорогу через відсутність електропостачання у їхньому населеному пункті.