ua en ru

Обшуки в Запоріжжі: опубліковані матеріали про причетність підозрюваних до розкрадання

Обшуки в Запоріжжі: опубліковані матеріали про причетність підозрюваних до розкрадання Фото: Владислав Марченко (facebook.com/vladikmarchenko)

Також оприлюднена схема організації злочину

У справі про можливе присвоєння бюджетних коштів у Запоріжжі опубліковано схему організації злочину та матеріали про причетність підозрюваних осіб до розкрадання. Інформацію опублікувала прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган у Twitter.

"Для уникнення політичних спекуляцій з боку однієї з фракцій ВР щодо нібито політпереслідувань в Запорізькій області, оприлюднено частини аудіо і фотоматеріалів про причетність підозрюваних осіб до розкрадань бюджетних коштів", - повідомила Сарган.

У матеріалах є запис обговорення голови підприємства-замовника робіт із благоустрою парку у Мелітополі з Марком Марченко щодо варіантів участі у тендері підставних фірм. Також опубліковані частини листування між братами Марком і Владиславом Марченко, які є підозрюваними в організації злочинної схеми.

Владислав Марченко - заступник голови Запорізької облради.

Також опублікований запис розмови між Марком Марченко і Анатолієм Пустоваровим (заступник Запорізького міського голови) про завищення цінових пропозицій у тендерах щодо встановлення вікон.

Обшуки в Запоріжжі: опубліковані матеріали про причетність підозрюваних до розкрадання

Фото: скріншот з відео (Генеральна прокуратура України)

Нагадаємо, 23 грудня суд призначив запобіжний захід заступнику голови Запорізької обласної ради Владиславу Марченко в справі про можливе присвоєння бюджетних коштів шляхом проведення фіктивних тендерів.