ua en ru

Обшуки в Запоріжжі: суд призначив запобіжний захід заступнику голови облради Марченку

Обшуки в Запоріжжі: суд призначив запобіжний захід заступнику голови облради Марченку Фото: суд (twitter.com/nab_ukr)

Владислав Марченко буде перебувати цілодобово будинку до 21 лютого

У суботу, 23 грудня, суд призначив запобіжний захід заступник голови Запорізької обласної ради Владиславу Марченко у справі про можливе присвоєння бюджетних коштів шляхом проведення фіктивних тендерів. Про це йдеться в повідомленні "Самопомічі", опублікованому на сторінці Facebook.

"Суд визнав безпідставним утримання під вартою і заставу в 87 мільйонів гривень, та у якості запобіжного захисту зобов'язав Владислава Марченко перебувати цілодобово вдома", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що під час засідання прокурори "не змогли довести жодного факту причетності Владислава Марченко до розкрадання коштів та інших фактів звинувачення".

Таким чином, Владислав Марченко буде перебувати цілодобово будинку до 21 лютого.

Призначено запобіжний захід Владиславу Марченко Суд визнав безпідставним утримання під вартою та заставу у 87 мільйоні...

Опубліковано 'єднання "Самопоміч" 23 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 22 грудня прокуратура оголосила про підозру у привласненні бюджетних коштів шляхом проведення фіктивних тендерів заступнику голови Запорізької обласної ради Владиславу Марченко, його рідному брату і директору одного з комунальних підприємств міста Мелітополь. Повідомляється, що вказані особи підозрюються у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).