ua en ru

Обшуки у Запоріжжі: двом фігурантам обрано запобіжний захід

Обшуки у Запоріжжі: двом фігурантам обрано запобіжний захід Фото: судовий молоток на столі (maxpixel.com)

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу для третього фігуранта

У справі про можливе присвоєння бюджетних коштів у Запоріжжі двум фігурантам обрано запобіжний захід. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Червонозаводський районний суд м. Харкова обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю (браслета) для двох фігурантів кримінального провадження щодо заволодіння 87 млн грн бюджетних коштів - заступника голови Запорізької обласної ради та його брата", - йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу для третього фігуранта кримінального провадження - директора одного з комунальних підприємств Мелітополя.

У привласненні бюджетних коштів шляхом проведення фіктивних тендерів підозрюються заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Марченко, його рідний брат Марк Марченко і директор одного з комунальних підприємств Мелітополя.

Нагадаємо, 23 грудня суд призначив запобіжний захід Владиславу Марченко.

Сьогодні, 27 грудня, опублікували схему організації злочину та матеріали про причетність підозрюваних осіб до розкрадання.