ua en ru

Обшук у будинку першого заступника голови Меджлісу завершився

Обшук у будинку першого заступника голови Меджлісу завершився Перший заступник голови Меджлісу Наріман Джелял

Обшук у будинку першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла в селі Первомайське Сімферопольського району завершився. Обшук тривав близько години, передає Крим.Реалії.

За словами очевидців, слідчі не стали нічого вилучати з дому Джеляла. У той же час, за інформацією голови ЦВК Курултаю Заїра Смедляєва, у Джеляла вилучили телефон.

Перший заступник голови Меджлісу повідомив журналістам, що не може розповісти подробиці слідчих дій, так як у нього підписку про нерозголошення інформації. При цьому він зазначив, що претензій до працівників правоохоронних органів у нього немає.

В даний час слідчі Слідчого комітету Росії, які проводили обшук, покинули територію біля будинку Нарімана Джеляла. Зараз тут знаходяться рідні та близькі першого заступника голови Меджлісу.

Нагадаємо, в п'ятницю, 27 березня, першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла викликали на допит у справі 26 лютого". Допит тривав близько п'яти годин. Після цього Джелял у супроводі співробітників правоохоронних органів відправився додому для проведення обшуку.

Зазначимо, у січні російські спецслужби проводили обшук в будинку заарештованого лідера кримськотатарського меджлісу Ахтема Чийгоза.