ua en ru

Янг Бойз - Динамо: анонс матчу

Янг Бойз - Динамо: анонс матчу Фото: "Янг Бойз" - "Динамо" (fcdynamo.kiev.ua)

Готуємося до матчу 4 туру групового етапу Ліги Європи

Київське "Динамо" на виїзді зустрінеться зі швейцарським "Янг Бойз" в рамках 4 туру групового етапу Ліги Європи. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 20:00, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". Букмекери віддають невелику перевагу в майбутньому матчі господарям поля.

2 листопада 20:00
Берн, "Стад де Свісс"

"Динамо" в разі перемоги над "Янг Бойз" достроково вийде в 1/16 фіналу. Якщо паралельна зустріч ("Партизан" - "Шкендербеу") завершиться при цьому нічиєї, три очки гарантують киянам перше місце.

На поєдинку працюватиме бригада арбітрів із Франції. Арбітр у полі - Тоні Шапрон. За десять років роботи на міжнародній арені 45-річний рефері одного разу перетинався й із "Динамо" - у сезоні 2010/11 француз зафіксував домашню перемогу "біло-синіх" над турецьким "Бешикташем" у 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Асистенти арбітра - Фредерик Кано, Бертран Жуно. Додаткові асистенти арбітра - Франк Шнайдер, Карим Абед. Четвертий арбітр - Ерик Данізан.

Головний тренер "Янг Бойз" Аді Хюттер: "Вважаю, нам під силу обіграти "Динамо". Тим більше, що ми це вже зовсім недавно робили, і на цьому полі. Мотивації нам додає і та обставина, що три очки, завойовані в поєдинку з "Динамо" значно підвищать наші шанси на вихід в плей-офф Ліги Європи. А вихід з групи зараз є нашою головною метою ".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Що робити, щоб не повторити тієї гри, яка була в кваліфікації Ліги чемпіонів? Треба грати в футбол. А не позбавлятися м'яча. Ми розібрали той матч, пояснили команді, які були недоліки в нашій грі. тоді ми боялися грати в свій футбол. Завтра треба виходити на поле і демонструвати свою гру, адже ми лідируємо в групі. Нашим мінімальним завданням є вихід з групи, але між собою ми вирішили в команді, що повинні виходити з першого місця".

Орієнтовні склади:

"Янг Бойз": фон Бальмоос - Мбабу, фон Берген, Нуху, Лотомба - Фасснахт, Ебішер, Рад, Сулеймані - Нсаме.

"Динамо": Коваль - Кендзьора, Хачеріді, Віда, Піваріч - Корзун, Буяльський - Морозюк, Гармаш, Гонсалес - Мораес.

Не зіграють: Саного - Мбокані, Циганков, Сидорчук.

Нагадаємо, нападаючий київського "Динамо" Дьємерсі Мбокані через проблеми зі здоров'ям не допоможе команді в поєдинку 4 туру групового раунду Ліги Європи проти "Янг Бойз".