ua en ru

Мбокані пропустить матч "Динамо" проти "Янг Бойз"

Мбокані пропустить матч "Динамо" проти "Янг Бойз" Фото: Дьємерсі Мбокані (fcdynamo.kiev.ua)

Конголезець травмувався в матчі з "Карпатами"

Нападник київського "Динамо" Дьємерсі Мбокані через проблеми зі здоров'ям не допоможе команді в поєдинку 4 туру групового раунду Ліги Європи проти "Янг Бойз". Про це повідомляється на сайті "біло-синіх".

Пошкодження 31-річний конголезець отримав в кінці матчу 14 туру УПЛ проти "Карпат" (1:1), через що тільки за допомогою лікарів команди зміг покинути поле.

Головний лікар клубу Леонід Миронов прокоментував стан гравця: "Після повернення в Київ футболістові було проведено МРТ. У нього невелике розтягнення м'яза стегна. На відновлення знадобиться близько 3-4 днів. На виїзний матч проти" Янг Бойз "Дьемерсі не відправиться, а ось до наступного поєдинку, з "Ворсклою", буде готуватися нарівні з іншими футболістами".

Матч 4 туру групового етапу Ліги Європи "Янг Бойз" - "Динамо" відбудеться 2 листопада. Початок матчу - о 20:00. РБК-Україна проведе текстову онлайн трансляцію.

Нагадаємо, півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" і збірної України Сергій Сидорчук може вибути на півроку через травму, яку він отримав у поєдинку проти швейцарського "Янг Бойз" (2:2) в 3 турі Ліги Європи.