ua en ru

Напад на Найєма: суд обрав запобіжний захід одному з підозрюваних

Напад на Найєма: суд обрав запобіжний захід одному з підозрюваних Фото: суд у справі про напад на Найєма (facebook.com-MasiNayyem)

Напад на Найєма стався 30 квітня в Києві

У ході засідання у справі про напад на Мустафу Найєма Шевченківський районний суд Києва обрав одному з підозрюваних запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 30 червня 2018 року. Про це повідомив Масі Найєм в Facebook.

Так, суд відправив під домашній арешт підозрюваного у справі про напад на Найєма Магомеда-Саліха Саітова, він підозрюється в скоєнні хуліганських дій відносно Найєма (ч. 2 ст.296 Кримінального кодексу України).

"Застосувати запобіжний захід щодо Саітова Магомеда-Саліха у вигляді цілодобового домашнього арешту із забороною цілодобово залишати місце проживання та зобов'язанням носити електронний браслет і здати паспорти строком до 30 червня 2018 року", - повідомив Масі Найєм в Facebook.

Обрання застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно: Саітова Магомеда-Саліха Арбуєвича – підозрюваний за ч. ст 2.296 (підозрюваних в здійсненні хуліганських дій стосовно народного депутата України Мустафі-Масі Найєма). Шевченківський районний суд міста Києва, суддя Мєлєшко О.

Опубліковано Masi Nayyem 2 травня 2018 р.

Зазначимо, сьогодні також відбудуться судові засідання по обранню запобіжного заходу ще двом затриманим у справі про напад на Найєма.

Нагадаємо, напад на Найєма стався в центрі Києва ввечері 30 квітня. Група зловмисників у районі Бессарабського ринку підрізала автомобіль нардепа, після чого між учасниками ДТП сталася сварка, яка закінчилася бійкою. Правоохоронці затримали трьох учасників конфлікту (двох громадян Росії і одного киянина), ще один чоловік перебуває у розшуку.