ua en ru

Мін'юст США проведе секретний брифінг щодо РФ

Мін'юст США проведе секретний брифінг щодо РФ Фото: Сенат США (twitter.com/UKRintheUSA)

Брифінг відбудеться для двох глав комітетів Конгресу

Міністерство юстиції США проведе секретний брифінг щодо Росії з представником спецкомітету з розвідки Палати представників Конгресу Давиной Нуньєс і представником з нагляду та урядової реформи нижньої палати Треєм Гоуді. Про це повідомляє Fox News.

Наголошується, що брифінг буде присвячений запиту на надання секретних документів, що стосуються розслідування тверджень про нібито змову між передвиборним штабом президента Дональда Трампа і російськими властями.

Як повідомляється, Мін'юст США направив запрошення цих двох конгресменів після зустрічі у вівторок у Білому домі заступника міністра юстиції Рода Розенстайна, його помічника Еда О'Каллахана та керівника апарату співробітників Білого дому Джона Келлі. Розенстайн здійснював робочу поїздку в Нью-Йорк, але був терміново відкликаний до Вашингтона для участі в цій зустрічі. Під час неї учасники переговорили по гучномовному зв'язку з Нуньєсом і Гоуді, запевнивши їх у готовності Мін'юсту надати їм необхідну інформацію.

Так, спецкомітет з розвідки завершив своє розслідування, яке стосується зв'язків команди Трампа з Кремлем і російського втручання у вибори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет з розвідки Сенату Сполучених Штатів Америки (США) опублікував несекретну частину доповіді про розслідування втручання Російської Федерації у президентські вибори в 2016 році.