ua en ru

У Мінінфраструктури сподіваються на корпоратизацію "Укрпошти" у 2016

У Мінінфраструктури сподіваються на корпоратизацію "Укрпошти" у 2016 Фото: Омелян сподівається на корпоратизацію "Укрпошти" в 2016 році

До кінця 2016 року "Укрпошта" стане публічним акціонерним товариством

В Міністерстві інфраструктури сподіваються на корпоратизацію "Укрпошти" і створення центру доступу до адміністративних, фінансових та поштових послуг на її базі. Про це в ході години питань до уряду повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Корпоратизація "Укрпошти" і створення центру доступу до адміністративних, фінансових та поштових послуг на базі "Укрпошти" по всій Україні. Тому власне "Укрпошта" має унікальну мережу, якої немає у будь-яка інша структура, розгалужена у найменших містах і селах", - сказав Омелян.


За словами глави Міністерства інфраструктури, "Укрпошта" до кінця року стане публічним акціонерним товариством.

Нагадаємо, 6 квітня заступник міністра економічного розвитку Юлія Ковалів анонсувала, що через два тижні будуть призначені нові керівники 6-ти стратегічних державних підприємств, серед яких і "Укрпошта".

Раніше повідомлялося, що комітет Міністерства економічного розвитку і торгівлі вибрав Смілянського в якості кандидата на посаду керівника "Укрпошти".