ua en ru

Михайличенко вдруге очолив "Динамо"

Михайличенко вдруге очолив "Динамо" Фото: Олексій Михайличенко (fcdynamo.kiev.ua)

Останнім часом обіймав посаду спортивного директора клубу

Новим головним тренером київського "Динамо" призначений Олексій Михайличенко. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення "біло-синіх".

До тренерського штабу Михайличенка увійде його колишній партнер по "Динамо" Вадим Євтушенко. Про інших асистентів головного тренера буде повідомлено додатково.

Уже у п’ятницю, 16 серпня, наствник проведе перше тренування з командою

Останнім часом він обіймав посаду спортивного директора клубу.

Михайличенко вже очолював "Динамо" у 2002-2004 роках. Він виграв з командою два чемпіонати, Кубок і Суперкубок України, а покинув свою посаду після вильоту команди з 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів від "Трабзонспора".

Крім того, Михайличенко за свою кар'єру встиг потренувати молодіжну команду "Динамо", молодіжну збірну України і дорослу збірну України.

Як футболіст він тричі вигравав чемпіонат СРСР і чотири рази - Кубок СРСР, один раз - першість Італії, п'ять разів - Шотландії. У складі Динамо Київ вигравав європейський Кубок володарів кубків 1986 року.

Нагадаємо, на тренерському містку 56-річний фахівець змінив Олександра Хацкевича, під керівництвом якого "Динамо" втретє поспіль вилетіло з кваліфікації ЛЧ.