ua en ru

МЕРТ оголосив конкурс на голову КБ "Південне"

МЕРТ оголосив конкурс на голову КБ "Південне" Фото: Конструкторське бюро "Південне"

Переможець конкурсу може претендувати на конкурентну заробітну плату на рівні приватного сектора

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЭРТ) починає конкурсний відбір на посаду генерального директора ДП "Конструкторське бюро "Південне" ім.М.До.Янгеля" (р. Дніпро). Про це повідомляє прес-служба відомства.

Наголошується, комітет з призначень складається з п'яти міністрів і п'яти незалежних експертів.

"Відбір буде проходити в 2 етапи. На першому етапі оцінювати претендентів і вибирати від 2 до 5 фіналістів буде комісія при Комітеті з призначень. На другому етапі Комітет з призначень вибере з числа фіналістів найбільш кваліфікованого претендента і нададуть КМУ рекомендації щодо його призначення. Термін подачі документів - до 18:00 7 липня 2016 року (включно)", - йдеться у повідомлення.


У міністерстві запевнили, що переможець конкурсу може претендувати на конкурентну заробітну плату на рівні приватного сектора.

"До участі в конкурсі керівників з досвідом управління у великих українських і міжнародних компаніях, у тому числі з досвідом в аерокосмічній галузі. Новий керівник повинен розробити довгострокову програму розвитку підприємства, оптимізувати бізнес-процеси, диверсифікувати ринки збуту, впровадити на підприємстві передові стандарти корпоративного управління та прозорості", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, 8 червня члени комітету з призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі визначили кандидата на посаду керівника УДППЗ "Укрпошта" і будуть рекомендувати Кабінету міністрів України призначити на цю посаду Ігоря Смілянського.