ua en ru

Менеджер Ломаченка розповів про можливого суперника українця

Менеджер Ломаченка розповів про можливого суперника українця Фото: Василь Ломаченко (instagram.com/lomachenkovasiliy)

Поєдинок проти Майкі Гарсії навряд чи відбудеться

Менеджер чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василя Ломаченка Егіс Клімас розповів про ймовірний поєдинок українця проти британця Люка Кемпбелла. Про це повідомляє Los Angeles Times.

Можливість проведення цього бою вивчається після того, як стало відомо про відмову Майки Гарсії від титулу WBC в легкій вазі. Кемпбелл є офіційним претендентом на пояс.

"Принаймні, ми розглянемо можливість поєдинку Ломаченко - Кемпбелл у вересні. Це дуже хороша можливість. У Великій Британії цей бій викликав би величезний інтерес. Кемпбелл дуже добре відомий там.

Ломаченко був на поєдинку Усик - Беллью в Англії, всі фанати божеволіли від Василя. Вони люблять його. WBC розгляне можливість провести бій за титул в легкій вазі між Кемпбеллом і претендентом", - сказав Клімас.

Ймовірним суперником Кемпбелла за вакантний пояс WBC може стати росіянин Заур Абдуллаєв. Вже після проведення британцем титульного поєдинку він може зустрітися з Ломаченко.

Нещодавно чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко захистив свої титули в бою проти Ентоні Кролли. Відразу після перемоги українець заявив, як і до цього неодноразово, що хоче зустрітися з Майки Гарсією.